Bokningsvillkor

Läs noga!

Du måste godkänna preBALANS bokningsvillkor för att kunna anmäla dig till preBALANS kurser.
Ditt godkännande innebär att du accepterar villkoren.

BETALNING

Betalning sker omgående!
Vid försenad inbetalning skickas en påminnelse ut med påminnelseavgift. Var god betala i tid så du slipper onödiga merkostnader. Läs noga på hemsidan och även nedan vad som gäller just det som du bokat dig till.

BETALNING FÖR VÅRA KURSER

BANKÖVERFÖRING TILL BANKGIRO NR: 5596-3805
Uppge ditt order nummer som står på fakturan, namn samt vilken kurs det gäller.

FRISKVÅRDSBIDRAG/UNDERLAG TILL ARBETSGIVAREN

Fakturan är som underlag till kvittot som du får skickat till din e-post adress så snart betalningen är oss tillhanda och administrerats (tar ca 1 vecka). Det går alltså INTE att betala din kurs på plats i studion utan all betalning sker till vårt bankgiro!

BETALNING FÖR VÅRA EVENEMANG (workshops, happenings, livsnjutardagar, introkurser, retreat m.m.) (gäller allt annat än våra längre kurser)

Yoga retreat & resor: Betalning sker till vårt bankgiro och bokningen är bindande. Bokningsavgift betalas omgående men kika när sista betalning är för retreaten. Livsnjutardagar: Betalning sker på plats i studion eller till arrangören (kontant, ej kort) och bokningen är bindande. Workshops & Happenings: Betalning sker på plats (kontant, ej kort) i studion och bokningen är bindande. Into- Intensivkurser: Betalning sker på plats i studion (kontant, ej kort) och bokningen är bindande. Förlossningsförberedande: Betalning sker på plats i studion (kontant, ej kort) och bokningen är bindande.