Yoga Retreat Spanien 23-27 oktober 2019
23-27 oktober 2019 - Costa Blanca
Costa Blanca är ett kustområde som tillhör privinsen Alicante i Valenciaregionen på Spaniens sydöstra kust, känt för de vita kurstremsorna och stränderna som gett kusten dess namn. 
Vi bor på en liten familjeägd gård som vi har helt för oss själva. Det finns två pooler, en lång och en väldigt djup där det finns möjlighet för att träna dykning. 
All mat tillagas på plats från grunden och kocken hämtar inspiration från det spanska köket såväl som från det Italienska, Svenska och Marockanska. 
Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut och är helt nybörjare så kommer du att fixa dessa dagar. Allt är också helt valfritt att delta på. 

Till kurs info

Advent Retreat 2019
Advent retreat i Sverige 14-15 december 2019 arrangerar vi yoga, meditation & Spa retreat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yoga, meditation, god mat, lugn, spa behandlingar, spa vistelse.
Du får två yoga sessioner av Petra om dagen och har dessutom tillgång till ytterligre yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yoga sessioner och blandar fysisk dynamisk yoga med yin yoga och meditation.Njut av en härlig advents retreat som går i lugnets tecken.

Till kurs info

Yoga retreat Skåne 2020
Yoga- & hälsoretreat i Skåne  6-9 augusti 2020 är det Sommar retreat i vackra Skåne vid Röstånga. Fyra underbara dagar fyllda med yoga, filosofi, bastu, meditationer, natur m.m. Det finns otroligt vacker natur runt oss med härliga strövområden som Odensjön och Skäralid. Vid fint väder är yogasessionerna utomhus. Vi mediterar nere vid sjön där älvorna dansar. Njut tillsammans med oss när sommar Sverige  är som bäst och yogan lika så!

Till kurs info