JulOtteYoga
Vi startar Julaftonsmorgon med en SamaYoga session och inleder med andningsövningar (Pranayama), fysikt fokuserar vi på ryggen och ryggraden och börjar lugnt med sittande Kriya och jobbar oss upp mot stående asanas och kommer sedan ner på golvet igen. Till dessa övningar lägger vi till olika hjärtöppnande Mantran. Vi avslutar med en skön avslappning (Savasana) och meditation (Dhyana). 

Till kurs info

Julkalender utmaning
Julkalender utmaning
December månads utmaning med en ny lucka varje dag med en spännande utmaning.  31 luckor fylla av olika utmaningar inom styrka, rörlighet, mentalt, core, cardio, kost, utmaning. 
En rolig utmaning som passar alla oavsett fysisk status. Du kommer utmanas på din nivå.  Roligt och effektivt. Evenemanget sker helt online och du deltar genom efter du betalt söka till gruppen. Varje lucka kommer att ligga kvar även när den är öppnad, du kan öppna dagens lucka när som under dagen.
För en hälsosam december månad tillsammans. Dag: 1-31 december 2021 Plats: Online här i vår FB grupp som är en sluten grupp för endast dig som betalar.
HOHOHO....  //Coach tomtemor  

Till kurs info